Webhosting

Verbeterde website nodig of geen kunde om hem te maken? Geen zorgen! Ik kan u hiermee helpen.
Met mijn kennis van website design en hosting wordt uw website zo gebouwd. Een groot voordeel: Ik reken geen designkosten*. Met mijn kennis en uw interesse boeken we fantastisch resultaat.

Wekelijkse updates van plug-ins en software

Om de klant de beste ervaring te geven zorg ik ervoor dat de website up-to-date blijft. Hiervoor houd ik wekelijks bij welke
plug-ins er moeten worden bijgewerkt.

Om de week analyse via Google Analytics

Om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in het verkeer op de site, houd ik via Google Analytics nauwkeurig bij wat er gebeurd. Hier maak ik om de week een snelkoppeling van richting u.

Kleine wijzigingen binnen 24 uur

Aanpassing in het beleid? Nieuw product voor in de webshop? Overleg dit met mij en ik zorg ervoor dat het binnen 24 uur  wordt aangepast.

Ondersteuning vanaf 5 e-mailadressen**

Wilt u professioneel een e-mailadres bij de website. Dit is mogelijk. Het eerste e-mailadres wordt gratis voor u ingesteld. Hierna kunt u voor eenmalig 5 euro nog gebruik maken van andere
e-mailadressen, afhankelijk van het pakket wat u bestelt.

*Bij contractbeëindiging binnen 2 jaar worden er wel designkosten in rekening gebracht. Na het jaar is de hosting kosteloos maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een maand.

**Afhankelijk van het afgesloten pakket is er een mogelijkheid tot meerdere e-mailadressen of catch-all.

Kan ik wat voor u betekenen?

Openingstijden

Contact

  • Info@ikbenardjoeno.nl
  • 085-2101405
  • Burgemeester Vullersstraat 6
    6031 CD Nederweert

Zoeken